SEMT PAZARLARI SONRASI OLUŞAN GÖRÜNTÜ İÇLER ACISI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, semt pazarlarında pazarlar kapandıktan sonra oluşan çöp yığını görüntülerini paylaşarak, pazarcı esnafını uyardı.

Pazarların ardından geride kalan çöp ve atıkların belediye ekiplerinin saatler süren çabasıyla temizlendiğini vurgulayan Başkan Dönmez, ilçe genelinde kurulan tüm pazarlarda benzer görüntülerin oluştuğuna dikkat çekerek, esnafın tutumundan geçmemesi halinde cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Pazar sonrası ortaya çıkan görüntülerin İskenderun’a yakışmadığını belirten Dönmez, “Bu görüntüleri sizlerle paylaşmak zorunda olduğumuz için çok üzgünüz. Her semt pazar yerinde gün sonunda aynı manzara yaşanıyor. İskenderun Kocatepe ve Esentepe Mahalleleri arasında her hafta pazartesi günleri kurulmakta olan Semt pazarında günün sonunda esnaflar bırakıp çıktığında ortaya çıkan bu manzara İskenderun’a ve İskenderunluya yakışmıyor. Her semt pazarı kurulduğunda ne yazık ki manzara tüm bölgelerde aynı. Tüm uyarılarımıza rağmen pazarcı esnafımız bu tutumundan vazgeçmemesi bizlere cezai işlem uygulamak zorunda bırakacak. Buradan esnafımızı son kez uyarıyoruz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.