EBRU&MİTHAT’IN NİŞAN YÜZÜKLERİ TAKILDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Şener ve Mithat Kırgız ömür boyu sürecek beraberlik için evlilik yolunda ilk adımı nişan yüzüklerini takarak attılar.

Antakya’nın seçkin ailelerinden Şener ve Kırgız aileleri, evlatlarının bu mutlu gününü yakın akraba ve dostlarıyla paylaştılar.

Nakliye sektörünün tanınmış simalarından Oğuz ve Melek Kırgız’ın oğlu Mithat ile tarihi uzun çarşıda Kurşunlu Han’da merhum Mehmet Cemil Şener ve hayatta olan Nurten Şener’in kızı Ebru için nezih bir nişan töreni düzenlendi. Çiftin yüzüklerini damadın babası Oğuz Kırgız davetlilerin alkışları arasında taktı.

Nişan yüzüklerini taktıktan sonra aile büyüklerinin ellerini öpen Ebru ve Mithat, daha sonra baklava dilimlerini birlikte kestiler.

Aile arasında gerçekleşen nişan törenine iki ailenin yakınları ve dostları katıldı.

YAŞANAN MUTLULUK

Evlilik yolunda ilk adımı nişan yüzükleri takılarak atan çift, mutluluklarını davetlilerle birlikte pistte oynayarak yaşadılar. Her iki ailede birbiriyle akraba olmanın mutluluğunu yaşarken konuklarıyla yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler.

Şener ve Kırgız aileleri, “Çocuklarımızın ilk mürüvvetini konuklarımız ile birlikte görmenin heyecanını yaşadık. Uzaktan yakından gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah tamamına erdirsin ” dediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.