YAPTIKLARI ŞOK UYGULAMALARLA KAÇAKLARI YAKALADILAR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İl genelinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele kapsamında şehrin bir çok noktasında şok uygulamalar yapılarak göçmen kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli ve yurda yasa dışı yollardan giren 12 kaçak göçmen yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son bir haftada toplam 7509 şahıs ve 3129 araç sorgulayarak, 13 park ve bahçe, 1 terminal, 5 Metruk Bina ve 11 umuma açık yer kontrol edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda Göçmen Kaçakçılığı, hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama vb suçlardan toplam 10 aranan kişi yakalandı.

Ülkemize yasadışı yollardan girdikleri tespit edilen 12 Suriye uyruklu kaçak yakalanarak, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yakalanan kaçakların üzerlerinde yapılan aramalarda; 0,98 gr. Metanfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildiği belirtilen açıklamada, Trafik yönünden 61 araca 321.594 TL idari para cezası uygulanmış olup, 9 şahsa yoklama kaçağı oldukları tespiti ile tebliğ yapıldığı açıklandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.