İLK BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI YAPILDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 6 Şubat 2023’teki depremlerin ardından açılışı yapılan ilk hastane olan Defne Devlet Hastanesinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. Depremzedeler için bir yıldır verdikleri başarılı sağlık hizmetleri ile bilinen Defne Devlet Hastanesinde geçtiğimiz gün ilk beyin tümörü ameliyatını başarıyla gerçekleştirildi. 46 yaşındaki Semire Düzel’in beynindeki tümör, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlarımız Dr. Gamze Cesuroğlu ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Emin Oğuzcan Yamaner öncülüğünde 5 saat süren ameliyatta alındı.

Defne Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen Beyin tümörü (Serebellar Menenjiom) ameliyatı Hatay’da depremden sonra ilk olma özelliği taşıyor.

Defne Devlet Hastanesi olarak ilklere imza atmaya devam ettiklerinin altını çizerek sözlerine başlayan Başhekim Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu açıklamasında; ”Bir yıldır başarılı bir biçimde depremzede vatandaşlarımızın hizmetinde olan Defne Devlet Hastanesi olarak tüm branşlarda yaptığımız hamleler ile hizmetlerimize hız kesmeden devam ederken depremden sonra Hatay’da ilk olma özelliği taşıyan Beyin tümörü (Serebellar Menenjiom) ameliyatını başarılı bir biçimde gerçekleştirmenin heyecanı yaşadık. Hastanemizde tedavi gören 46 yaşındaki Semire Düzel’in beyninde tespit edilen tümör hastanemizin başarılı hekimlerinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlarımız Dr. Gamze Cesuroğlu ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Emin Oğuzcan Yamaner öncülüğünde 5 saat süren bir ameliyatla alınmıştır. Defne Devlet Hastanesi olarak, tüm ekibe teşekkür ederiz.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.