BAŞKAN YILMAZ: İSTİFAM SÜMERSPOR’DAN AYRILDIĞIM ANLAMINDA DEĞİL!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezonda Hatay 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Sümerspor’da Başkan Yılmaz Gülbahar, düzenlenen şampiyonluk yemeğinde görevinden istifa ettiğini belirterek, “Bu istifa Sümerspor’dan ayrıldığım anlamında değil, yine her zaman maddi manevi yanlarında olacağım” dedi.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNİN SPONSORU İŞİNSANI MEHMET GÜZEL

Sezonu açık ara puan farkıyla şampiyon olarak tamamlayan Sümerspor’da oyuncuların da katıldığı gecede, “Şampiyonluk yemeği” düzenlendi.

Gecenin sonunda açıklama yapan Başkan Yılmaz Gülbahar, “Şampiyonluk yemeğimize sponsor olan ve tüm masrafları üstlenen değerli ağabeyim işinsanı Mehmet Güzel’e teşekkür ediyorum. Her zaman Sümerspor’un yanında yer alarak bizlere destek olmuştur. Yönetim Kurulumuz adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

SÜMERSPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK OLMALI

Başkan Gülbahar, yeni dönemde Sümerspor’da görev almayacağını ve yerine Başkanlığa Selim Göbelek’in geleceğini dile getirerek, “Ama bu ayrılık, Sümerspor’u bıraktığım anlamında değil, yine her zaman maddi manevi olarak yanlarında olacağım. Sümerspor’da daha önce de görev aldım, takımı Süper Lige kadar yükseltmeyi başardık. Benim olduğum yerde her zaman hedef şampiyonluktur. Aksini düşünmem. Geçen sezon kısıtlı imkanlar altında lige son anda katıldık. Herkes büyük özveri göstererek, fedakârlık yaptı. Özellikle Başkan Vekilimiz Selim Göbelek, maddi manevi takımın yanında oldu. Yeni dönemde de Selim kardeşimi yalnız bırakmayacağım. Sümerspor’un gelecek sezon hedefi Süper Lig’dir, daha sonra da Bölgesel Amatör Ligidir. Sümerspor’u gelecekte profesyonel lige taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yönetimde görev alan arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Gülbahar, “Her zaman bu kulübün simgesi olan Güleroğlu Baklava’nın sahibi Mehmet Güler ağabeyimden Allah razı olsun, ayrıca emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir ayrılık değil, bu bir hizmet yarışıdır. Genç arkadaşlarımızın önünü açmaktır. Benden sonra göreve gelecek Selim Göbelek Başkanımı ve sizleri yalnız bırakmayacağım. Kulübün Onursal Başkanı olarak hizmetlerimi sürdüreceğim” dedi.

GÖBELEK: YENİ DÖNEMDE DAHA GÜZEL VE DAHA GÜÇLÜ YAPILANMAYLA LİGE BAŞLAYACAĞIZ

Sümerspor’un 2. Başkanı Selim Göbelek de, Başkan Yılmaz Gülbahar ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı teşekkür ederek, “Yeni dönemde daha güçlü ve daha güzel bir yapılanmayla lige başlayacağız. Aramıza yeni arkadaşlarımızı dahil ederek güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz. Yılmaz başkanımızın da yanımızda olacağına inanıyoruz. Kimse merak etmesin Sümerspor’un hedefi büyüktür ve gelecekte daha iyi yerlerde olacaktır. Ben huzurunuzda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DOĞAN: SÜMERSPOR’UN YERİ HER ZAMAN ÜST LİGLERDİR

Sümerspor ile özdeşleşen teknik sorumlu Hayrettin Doğan, yeni sezonda mücadele edecekleri 1. Amatör Kümede şampiyonluğu hedeflediklerini açıkladı.

Doğan, yorucu bir sezonun ardından yeni dönem için de vakit geçmeden çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, “Şampiyonluklar öyle kolay kazanılmıyor. Büyük emek ve fedakârlıklar sonucu kazanılıyor. Oyuncularıma göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, alınlarından öpüyorum. Ayrıca başkanlarıma ve yöneticilerimize de bizi yalnız bırakmadıkları için şükranlarımı sunuyorum” diye görüşlerini belirtti.

Gecenin sonunda Sümerspor ailesi günün anısına hatıra fotoğrafı vererek, yeni dönemde de ‘şampiyonluk’ sözü verdiler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.