ANTAKYA TEKNOKENT KOLEJİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde zor şartlarda da olsa öğrencilerine eğitim olanaklarını sağlayan eğitim kurumlarında mezuniyet coşkuları yaşanıyor. Yüzyılın teknolojisi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 eğitim anlayışı ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özel Antakya Teknokent Kolejinde 2023-2024 eğitim sezonu mezuniyet töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hayata Hazırlayan Dijital Okul sloganı ile eğitim ve öğretimde farkını ortaya koymayı başaran Özel Antakya Teknokent Kolejinin mezuniyet programı okul bahçesinde gerçekleşirken törene Kurucular İbrahim Küçükçay ve Selim Karakaplan ile yönetim kadrosu,öğretmenler,öğrenciler ve veliler katılım gösterdiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet programında konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Antakya Teknokent Koleji Kurucusu İbrahim Küçükçay konuşmasında:”6 Şubat depremi sonrasında öğrencilerine kendi okul binalarında eğitim vermeyi sürdüren okulumuzun 2023-2024 eğitim sezonu mezuniyet törenini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.Mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliğinin en üst düzeyde sağlanması amacıyla kurulan Özel Antakya Teknokent Koleji her daim sektörde farkını ortaya koyarak yoluna devam etmektedir. Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı, kendine güvenen, 21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıkılan okulumuzda bir eğitim öğretim dönemini başarılı bir biçimde tamamlayan öğretmenlerimizi yürekten kutluyor,Mezun olan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum.Aynı zamanda bundan sonraki eğitim yaşamlarında da başarılar diliyorum.”dedi.

Mezuniyet Programı Kurucular ve okul yöneticileri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verilmesi,Mezuniyet törenlerinin olmazsa olmazı kep atılması ve yapılan ikramlar ile son buldu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.