MHP MYK ÜYESİ TİMUR ŞAŞMAZ’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ANLAMLI HEDİYE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Timur Şaşmaz, beraberinde Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve Türk Hukuk Enstitüsü Hatay İl Başkanı Mehmet Bilgili ile birlikte HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP MYK Üyesi Timur Şaşmaz, HBB Başkanı Öntürk’e Devlet Bahçeli’nin 9 Şubat 2024’te yaptığı konuşmanın olduğu özel işlemeli Sanduka hediye etti.

Sandukada bulunan MHP Liderine ait konuşmada; “İhanetlere karşı dikkatli olmazsak yıkım mukadderdedir. Hilelere karşı uyanık olmazsak hayal kırıklığı kaderdir. İftiralara ve kirli senaryolara karşı tedbirli olmazsak bozgun kaçınılmazdır.

O halde,

Ayrılıklara karşı birleşmenin yanında durmalıyız. Dağılmaya karşı güç birliğinin peşinden koşmalıyız. Çürümeye karşı öze dönmenin arayışında olmalıyız. Zalimlere karşı mazlumların safında buluşmalıyız. Yanlışa karşı doğrunun şemsiyesi altında toplanmalıyız.

Türk ve Türkiye Yüzyılı, muhterisler aracılığıyla değil, millet sevdalıları eliyle inşa ve ihya edilecektir. İşte bu sevdalılar hamd olsun Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nda kucaklaşmıştır. Aziz milletimiz ucuz fırsatçılık ve takiye yapanlarla, geçmişinin kefaleti ve şahadeti altında dürüst ve ilkeli siyaset yapanları mutlaka tefrik edecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakı’nın yeri ve konumu bellidir. Milli değerlerimize ve toplumsal ahlakımıza yönelik tehlikelere karşı dik ve kararlı duruş sergileyen yegâne siyasi irade Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır. Bugüne kadar yaptığımız bütün tespit ve uyarıların doğru ve yerinde olduğu yaşanan gelişmelerle somut olarak ortaya çıkmış, haklılığımız milli vicdanda Allah’a şükür tescil edilmiştir.

Bizim, Yüreğimizde Allah inancı, arkamızda şehitlerin hatırası, önümüzde milletimiz, gönlümüzde vatan sevgisi, yanımızda dava arkadaşlarımız vardır.” yazısının yer aldığı görüldü.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anlamlı hediye için MHP MYK Üyesi Timur Şaşmaz, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ve Türk Hukuk Enstitüsü Hatay İl Başkanı Mehmet Bilgili’ye teşekkür etti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.