TEKNİK DİREKTÖR ÖZHAN PULAT, KONTEYENER KENTLERİ ZİYARET ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, Antakya ve Defne’de konteyner kentleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazar akşamı Rizespor’u 2-0 mağlup ederek, Hatayspor’un kümede kalmasını sağlayan teknik direktör Özhan Pulat, konteyner ziyaretleri sırasında küçük çocukları kucağına aldı.

Mutlulukları yüzünden okunan teknik direktör Özhan Pulat, Hatay insanını sevindirdiği için çok gururlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Buraya gelirken hiçbir hesap yapmadım, tek düşüncem takımı kümede bırakarak, konteyner kentte kalan insanları bir nebze de olsa sevindirmekti. Ben ve oyuncularım buna çok inandık, takımın kümede kalabilmesi için sorumluluk aldık. Son maça çıkarken de Hatayspor’u düşürmeyeceğimize and içtik. Başardığımız için hem gururlu hem sevinçliyiz.”

Özhan Pulat, konteyner kent ziyaretlerinde Hatayspor’un eski teknik direktörlerinden Ayhan Kaya ve Tribün Lideri Songül Taşdelen’i de ziyaret ederek sohbet etti.

Ayhan Kaya, Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat’ın takımı kümede bıraktıktan sonra ziyaret edeceği sözünü yerine getirmesinden dolayı teşekkür etti.

Songül Taşdelen de, takımı kümede bırakma başarısını gösteren teknik direktör Özhan Pulat’a Hatay halkı olarak minnettar olduklarını söyledi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.