HATAYSPOR, ÇAYKUR RİZESPOR ÖNÜNDE KADER MAÇINA ÇIKIYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında pazar günü Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor ile kümede kalma yolunda karşılaşacak. Mersin Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Trendyol Süper Lig’de son haftaya 38 puanla 17. sırada giren Hatayspor, 50 puanla 9. sırada bulunan Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak.

Ligde kalma açısından önemli bir maça çıkacak bordo-beyazlı ekip, Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanlarla karşılaşmaya hazırlandı. Hatayspor, ligin ilk devresinde deplasmanda rakibine 2-0 yenilmişti.

PULAT’TAN TARAFTARA ÇAĞRI; HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

Hatayspor’un genç çalıştırıcısı Özhan Pulat, Pazar günü (Yarın) oynayacakları karşılaşma öncesi taraftarı maça davet etti.

Hafta başından bu yana yaptıkları hazırlıkları tamamladıklarını belirten teknik direktör Özhan Pulat, “Artık son sözü oyuncularım sahada söyleyecek. Bu kritik maçta taraftarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Destekleri bize moral ve güç verecektir. İnşallah kazanarak, ligde kalmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HATAYSPOR’DA FERNANDEZ, RUİ PEDRO, MAKSİMOVİÇ, RİVAS VE DOĞUKAN SİNİK KADRODA YOK

Bu arada Hatayspor’da zorlu maç öncesi Fernandez, Rui Pedro ve Doğukan Sinik kart cezalısı oldukları için Rivas, Maksimoviç’in ise neden oynamayacakları konusunda bilgi verilmedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.