ÖĞRENCİLERDEN KEMAN VE PİYANO RESİTALİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgemizin başarılı okullarından Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi öğrencilerinin 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirdikleri keman ve piyano resitali izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.Okulun Müzik Öğretmeni Ümit Tokgöz nezaretinde bu konsere hazırlanan öğrenciler sergiledikleri performans ile adeta profesyonellere taş çıkarttılar.

Okul öğrencilerinin keman ve gitar performansları eşliğinde fuaye alanındaki kokteyl sonrasında Nevzat Şahin Konferans Salonunda gerçekleşen konser programına Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever, Antakya Belediye Başkan Vekili Kenan Bozkurt,Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan,Milli Eğitim İl ve ilçe şube müdürleri,Okul müdürleri , Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Öğretmenleri,Okul Aile Birliği Başkanı Bahar Şahin,Veliler ve Öğrenciler katılım gösterdiler.

Müzik Öğretmeni Ümit Tokgöz yönetiminde gerçekleşen konserde 11 öğrenci piyano ile sahne alırken 2 öğrenci de keman konusunda hünerlerini sergiledi.Gece boyunca klasik müzik eserleri ve Türk dünyasından eserlerin yer aldığı konser programında ayrıca öğrencilerini bu muhteşem konsere hazırlayan Ümit Tokgöz’ün piyano performansı konuklardan büyük alkış aldı. Konserde en dikkat çekici noktalardan biri de seslendirilen eserlerin yüksek seviyede eserler olmasıydı ki Chopin, Beethoven ve Fazıl Say gibi büyük bestecilerin eserlerini seslendiren öğrenciler bir müzik bölümü ya da konservatuvar öğrencisini aratmadılar. Konser finalinde salonun tamamını dolduran izleyiciler öğrencileri uzun süre ayakta alkışladılar.

Öğrencileri ile gurur duyduklarını ifade eden Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever; 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleşen keman ve piyano resitalinde konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti çeken öğrencilerine ve onları bu konsere büyük bir özveri ile hazırlayan Müzik Öğretmeni Ümit Tokgöz’e teşekkür ederek katılımlarından dolayı tüm konuklara şükranlarını sundu.

Konserin bitiminde performansları ile geceye damga vuran öğrencilere Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan tarafından başarı belgeleri verildi.Aynı zamanda Okul Aile Birliği Başkanı Bahar Şahin tarafından çiçek verilen Müzik Öğretmeni Ümit Tokgöz’e Antakya Belediye Başkan Vekili Kenan Bozkurt tarafından plaket takdim edildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.