ALTINKAYALI ÖĞRENCİLER, ALTINÖZÜ KİTAP FUARINDA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün yoğun bir katılım ile açılışı yapılan ve dört gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan Altınözü 2. Kitap Fuarı kitapseverleri bir araya getirirken, özellikle öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Öğretmenleri nezaretinde kitap fuarına gelen Altınkaya İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri en iyi arkadaşları kitaplar ile bir araya geldiler. Fuarda yer alan tün stantları dolaşan öğrenciler tüm kitapları yakından incelerken yaklaşan yaz tatilinde okumak üzere kitaplar satın aldılar.

Öğrencilerinin kitaplara gösterdikleri ilginin kendilerini çok fazla mutlu ettiğini belirten öğretmenler başarılı bir etkinliğe imza atmanın verdiği heyecan ile Altınözü 2. Kitap Fuarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve stant görevlilerine teşekkür ettiler.

Kitap fuarına öğrencilerini getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altınkaya İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Onur Büyükaşık açıklamasında; “Öğrencilerimizin eğitimleri konusunda gösterdiğimiz önem kadar faydalı etkinliklere de katılımlarını sağlıyoruz. Bugün İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizi Altınözü 2. Kitap Fuarına getirdik. Kitaplar, çocuklarımızın en iyi dostudur. Onların hayal gücünü ve bilgi dağarcığını genişletir. Bu bağlamda etkinliğimiz yaklaşan yaz tatili öncesi iyi bir hamle oldu okulumuz için. Öğrencilerimizin kitaplarla buluşması bizim için çok önemli.Bu tür kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.

Ayrıca böylesine başarılı bir organizasyonu düzenleyen Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kitap fuarı ziyaretini toplu fotoğraf çekimi ile tamamlayan Altınkaya İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri aldıkları kitaplar ile Akdarı Mahallesi’nde geçtiler. Burada piknik tadında bir buluşma yapan öğrencilere döner ikramı yapıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.