SON 90 DAKİKADA TRİBÜNDE BOŞ KOLTUK KALMAYACAK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, geleneksel maç öncesi baklavalı ziyaretini Çaykur Rizespor maçı öncesi de gerçekleştirdi.

Hatayspor 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin’de Hatayspor’un yaptığı idmanı izledi.

İdman sonrası teknik direktör Özhan Pulat ve takım kaptanı Kamil Ahmet Çörekçi ile bir araya gelen 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen, “Çaykur Rizespor maçında tribünde olacağız ve binlerce taraftarımız da Pazar günü statta yerini alacak. Son 90 dakikada tribünde boş koltuk kalmayacak. Sizlere güvenimiz tam, bu takım asla küme düşmeyecek. Üzerimizde oyun oynayanların, oyunlarını Pazar akşamı bozacağız” ifadesinde bulundu.

PULAT: ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA BİR TEK KOLTUK DAHİ BOŞ KALMAMALI

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat da, Pazar günü oynayacakları Çaykur Rizespor maçında taraftarın desteğine çok ihtiyaçları olacağını belirterek, “Bir tek koltuk dahi boş kalmamalı, bu konuda Mersinli sporseverlerinde yanımızda olacağına inanıyoruz. Kazanarak, gelecek olan iyi haberlerle ligde kalacağımıza inanıyoruz. Ama biz kendi işimize bakacağız. Kazanmaktan başka bir skoru düşünmek dahi istemiyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde, oyuncularım da moral ve motivasyon yönünden hazır durumdalar. Taraftarlarımızın tribünde skor ne olursa olsun 90 dakika susmamalarını istiyorum. Son 90 dakikada herkes sabırlı olmalıdır” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.