31 ASİ GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞi : BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRİBÜNDEYİZ!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Asi Gençlik Hatayspor Taraftar Derneği geleneksel baklavalı ziyaretini Beşiktaş maçı öncesi de gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Songül Taşdelen, Mersin’de Hatayspor’un idmanını takip ederek, ardından beraberinde getirmiş oldukları baklavaları teknik direktör Özhan Pulat’a teslim ederek Beşiktaş maçında başarı diledi.

Özhan Pulat’ın takımın başına gelmesiyle takımda gözle görülür bir değişimi hissettiklerini belirten Songül Taşdelen, “Teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyor ve takımı ligde tutacaklarına inanıyoruz. Özhan hocamızın göreve gelmesiyle kümede kalma umutlarımız daha da arttı. İnşallah Beşiktaş’ı İstanbul’da mağlup ederek, ligin son haftasına ligde kalma umutlarımızı daha güçlü bir hale getireceğiz. Bu zorlu karşılaşmada tribünde yerimizi alarak, 90 dakika takımımızın yanında olacağız” dedi.

PULAT: HATAYSPOR’U LİGDE TUTMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Teknik direktör Özhan Pulat’ta taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Hatayspor’a gönülveren tüm taraftarları takımın yanında olmaya devam etmelerini istedi.

Son iki haftada ligde kalmalarını sağlayacak puanları toplayacaklarına inandığını belirten Özhan Pulat, “Şu anda tek düşüncemiz var o da Beşiktaş’ı İstanbul’da yenip 3 puanla dönmek. Artık her maç bizim için final gibi. Oyuncularım da bunun bilinci içerisinde. Spor kamuoyundan Hatayspor’a büyük destek vermelerini, büyüklerimizin de bizim yanımızda durmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Pulat, Beşiktaş maçı öncesi takıma baklava getirerek moral veren 31 Asi Gençlik Hatayspor Taraftar Derneği’ne teşekkür etti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.