KAN BAĞIŞINA ALTINÖZÜLÜ VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Hatay Şubesi tarafından Altınözü’nde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile düzenlenen kan bağışı programı Altınözü ilçe protokolü başta olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Kan bağışının önemine vurgu yapmak ve vatandaşların kan bağışında bulunmasını teşvik etmek amacıyla Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere Altınözü ilçe protokolünün kan bağışı ile start alan programa Altınözülü vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Hastanelerde kan stoklarının eksilmesi sonrasında tüm Türkiye’de eş zamanlı başlatılan , daha önce Antakya ve Defne ilçelerinde yoğun katılımlar ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarının Altınözü bölümünde kan bağışı sayısının fazla olacağı sinyalleri ilk dakikalardan verildi.

Altınözü’nde kan bağışına gösterilen ilgiye teşekkür eden Türk Kızılay Hatay Şubesi Yöneticileri açıklamalarında:” Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan Hatay’da depremin ilk gününden itibaren insanüstü bir çaba ile çalışan Türk Kızılay Hatay Şubesi olarak kan bağışı etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz.Bugün Altınözü’nde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize Protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın gösterdikleri yoğun ilgi bizleri mutlu etmiştir. Kampanyamıza ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza,büyük bir özveri ile çalışan Kızılay ekibimize ve desteklerinden dolayı Türk Kızılay’ı Altınözü Temsilcimiz Hüseyin Gülseren’e şükranlarımızı sunuyoruz.”dediler.

Kan bağışı kampanyasına katılım gösteren Altınözü’lü hemşerilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı açıklamasında:” Bağışlanan her damla kan hayata tutunan bir can demektir. Sayın Kaymakamımız Mehmet Sert, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Sevgi, Hatay Kızılay Dernek Başkanımız Sayın Kudret Özbakış, Türk Kızılay’ı Altınözü Temsilcimiz Sayın Hüseyin Gülseren, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, kurum amirlerimiz, teşkilatımız ve halkımızın katılımlarıyla Çarşamba Pazarı girişinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldık.

Gün içerisinde devam edecek olan kan bağışı kampanyamıza desteklerinizi bekler, katılan herkese vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.