RS SERVİS HATAY TAM GAZ FAALİYETTE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan Hatay’da 6 Şubat sonrasında kısa sürede faaliyete geçerek araçların bakım ve onarımları konusunda hizmet vermeye başlayan RS Servis Hatay çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Otomotiv sektöründe yılların deneyimli ismi Ahmet Mahir Gürler yönetiminde faaliyet gösteren ve Hatay’da ki tek RS Servis olma özelliğindeki işletme aynı zamanda Kurucusu Ünal Ünaldı ve yönetim kadrosunun deprem sonrasında bölgede depremzede vatandaşlar için yaptıkları yardım faaliyetleri ile de gönüller fethetmiş bir işletme olarak da çıkıyor karşımıza.

Türkiye’nin dört bir yanında hızlı, profesyonel ve ekonomik oto servis hizmetlerini sunan öncü bir kuruluş olan RS Servis’in Hatay Bayiliğini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Ahmet Mahir Gürler açıklamasında; ”Kurucumuz Ünal Ünaldı’nın otomotiv sektöründeki derin bilgi ve geleneksel tecrübeleri ile , yenilikçi ve gelişmiş bir konuma taşıdığı RS Servis Hatay Bayisi olarak deprem bölgesinde en kusursuz hizmeti verebilmek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Ben ve ekip arkadaşlarım RS Servis ailesinde olmaktan son derece onur duymaktayız. Çünkü 6 Şubat depreminin hemen sonrasında soluğu deprem bölgesinde alarak depremzedeler için yaptıkları çalışmalar ile büyük desteklerde bulunan böylesine duyarlı bir ailenin içerisinde olmak bizler için son derece gurur verici bir olay.Bu anlamda destekleri ile her daim yanımızda yer alan RS Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı’ya sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

RS Servis Hatay olarak AR-GE odaklı yaklaşımıyla sürekli gelişen ve yenilenen servis anlayışında tüm hizmetleri müşterilerimize sunmaktayız. Mini Onarım, Mobil Onarım, Dolu Hasar Onarımı,Hasar Onarımı, Mekanik Onarım ve Oto Bakım hizmetleri altında onlarca hizmet ve onarım çözümü alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız tarafından sunulmaktadır. Hızlı, profesyonel ve ekonomik oto servis hizmeti almak isteyen herkesi RS Servis Hatay’a bekliyoruz.” dedi.

İskenderun Yolu Üzeri 2.Km de hizmet veren RS Servis Hatay iletişim numarası 0 542 379 31 79 İle 0 532 399 31 79

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.