ÖZLEM ŞENSÖZ, DUALARLA UĞURLANDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz dönem Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yerine getiren M. Cemil Şensöz’ün hayata gözlerini yuman eşi Özlem Şensöz dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek tüm sevenlerini üzüntüye boğan Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Şensöz’ün cenazesi öğle namazına müteakip İskenderun Çankaya Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze namazına Protokol üyeleri, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Antakya Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Özçelik, Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kurum Müdürleri, STK başkanları, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akın, Diyanet Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kahraman akraba ve sevenleri katılarak ailenin acısına ortak oldular.

Merhume Özlem Şensöz için taziyenin İskenderun Diva Otel yanında bulunan evleri önünde kurulacak olan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.