HATAYSPOR ÖZHAN PULAT’A EMANET

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakaş Hatayspor’da Volkan Demirel’in istifası ile boşalan teknik direktörlüğe Özhan Pulat’ın getirildiği bildirildi.

Hatayspor’un Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın, takımın başına getirilmesi düşünülen Özhan Pulat ile yaptığı telefon görüşmesinde takımla ilgili bilgi verdikten sonra teklif götürdüğü öğrenildi.

Hatayspor’da ikinci kez görev almayı kabul eden Özhan Pulat’ta, bugün takımın başına geçerek, ilk idmanını yaptırması bekleniyor.

PULAT’IN YARDIMCILARI FATİH KAVLAK VE ERMAN KILIÇ

Hatayspor’da teknik direktörlüğe getirilen Özhan Pulat’ın yardımcılıklarını daha önce kulüpte teknik adam, sportif direktörlük yapan Fatih Kavlak ile eski milli futbolculardan Erman Kılıç’ın yapacağı belirtildi.

ÖZHAN PULAT KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nde, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Özhan Pulat, Bursaspor Futbol Okulunda 2006-2008 yılları arasında antrenörlük yaptı.2008-2013 yılları arasında da Bursaspor A Takım teknik heyetinde görev alan Özhan Pulat, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan Ertuğrul Sağlam’ın teknik ekibinde de yer almıştı.Bursaspor’un ardından 2013-2014 sezonunda Eskişehirspor’a geçen Ertuğrul Sağlam’ın ekibinde ve 2014-15 sezonu devre arasına kadarda Michael Skibbe’nin ekibinde yer alarak Eskişehirspor’da görev yaptı. 2015-2016 sezonunun başında da yeniden Bursaspor A Takımında Yardımcı Antrenör olarak görev yapmıştı.

Sırasıyla Ankaragücü, Karagümrük ve Hatayspor’da da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Son olarak da Adanaspor’da tekrnik adamlık yaptı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.