ÖZGÜR ÖZEL “HATAY’IN İRADESİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN YSK ÖNÜNDE BULUŞALIM”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da yaşanan seçim sürecinde sandık iradesine yönelik gelişmelere tepki gösterdi. Öntürk’e mazbata verilmesine ilişkin yapılan siyasi baskılara karşı çıkarak, yarın saat 15:00’te Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde bir araya gelme çağrısı yaptı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hatay’ın sandıktaki iradesine günlerdir masa başı oyunlarla müdahale edildiğini belirterek, başvuruların sonuçlanmadan ve YSK kararının açıklanmadan önce haksız ve hukuksuz siyasi baskılarla mazbatanın verildiğini ifade etti.

Hatay halkının sandık iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağıran Özgür Özel, demokratik haklarını kullanarak müdahalelere karşı birlik olmaya davet etti.

Özgür Özel’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde ;

“Hatay’ın sandıktaki iradesine günlerdir masa başı oyunlarla müdahale edilmektedir. Başvurularımız sonuçlanmadan ve YSK kararını açıklamadan siyasi baskılarla haksızca ve hukuksuzca mazbata verilmiştir. Bizler yarın saat 15.00’te YSK önünde olacağız. Hatay’ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.