DEPREM SONRASI YAKILAN BOŞ MÜSVEDDELERİ, “HBB DOSYA YAKIYOR” DİYE SERVİS ETTİLER!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimlerinin sonucunu etkilemek isteyen ve asparagas haberlerle algı yaratmaya çalışanların mumu çabuk söndü.

Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve “HBB personeli evrak yakıyor” diye sunulan videonun deprem sonrası çekildiği ve imha edilen dosyaların yıpranmış, boş dosya olduğu ortaya çıktı.

Görüntülerin depremin hemen ardından çekildiğinin ispatı ise arkada bulunan binanın hala yıkılmamış olması. Şuan o binanın bulunduğu yerin boş arazi olması da, asılsız haberi yapanların gözden kaçırdığı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre; “Depremin hemen ardından tahrip olan odaların düzenlenmesi sırasında boş müsveddelerin imha edildiği, bununla birlikte içleri tamamen boş olan ve ıslanmış, kullanılamaz hale gelen dosyaların da imha işleminin yapıldığı sırada çekilmiş görüntüleri yeniymiş gibi servis etmeleri, tamamen seçimleri hedef aldıklarının bir göstergesidir.

Yerel seçim dönemi her türlü iftiraya maruz bırakılarak seçim kazanacaklarını zannedenler, bu tür oyunlarla bir yere varamayacaklardır. Yapılan bu kirli oyunların hesabını yargı önünde soracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.