MİLLETVEKİLİ YILDIRIM KARA “DEPREMDE HATAY’I MAHZUN VE GARİP GÖRENLERE KARŞI HERKESİ SANDIĞA DAVET EDİYORUM”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, yerel seçimlere saatler kala yaptığı açıklamada; çok ağır kayıplar yaşadık, verilecek her doğru oy, karanlıktan kurtulmaya atılmış bir adım olduğunu söyledi.

Milletvekili Yıldırım Kara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Seçimler, demokrasinin özüdür.

Seçimlere katılmak. yurttaş olmanın gereğidir.

AKP iktidarı, 22 yıldır, demokrasiyi istismar ederek; bir rant ve soygun düzeni kurmuştur. 6 Şubat’ta deprem illerinde ve kadim şehrimiz Hatay’da, bunun sonuçlarını çok ağır insani ve maddi kayıplar ödeyerek yaşadık.

Geleceğimizin kararmasına yol açanlar ile sevdiklerimizi enkaz altında bırakanlar aynı kişilerdir. Hem Türkiye genelinde hem Hatay’da bu kişilerden hesap sormak için en etkili yol, sandığa gitmektir. Verilecek her doğru oy, karanlıktan kurtulmaya atılmış bir adımdır.

Depremde bizi terk edenlere, bizi konteyner ve çadıra mahkum edenlere, Hatay’ı mahzun ve garip görenlere, ötekileştirenlere karşı tüm Hataylıları yarın sandıklara davet ediyorum.

Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için, yaralarımızı sarmak için, bizi tehdit edenlere had bildirmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşalım.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.