OLASI TAHLİYELERE KARŞI HBB EKİPLERİ HAZIR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağan aşırı yağmurlar, deprem bölgesinde yaşayan depremzedeleri perişan ederken, HBB Afet, AKOM ve HATSU ekipleri yaşanabilecek olası doğal afetlerde HBB birimlerinin hızlı ve doğru müdahalesini sağlamak için sahaya indi.

HBB İtfaiye Daire Başkanı Özer Gövce’nin bizzat sahaya inerek yönettiği çalışmalarla, dere yatakları kontrol edilirken, yağıştan ve fırtınadan dolayı devrilen ağaçlar ekipler tarafından kaldırılarak, olası sel baskınlarına ve tahliye çalışmalarına ekiplerin hazır oldukları açıklandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ekiplerin sahada gerekli önlemleri almış oldukları belirtilerek; “Hatay genelinde dün geceden bu yana süren şiddetli yağışlar nedeniyle AFAD’ın olası bir tahliye kararına karşı Ulaşım, Makine İkmal ve Destek Hizmetleri Dairelerimiz planlamalarını yapmıştır.

İGA ve ASO Konteyner Kentler başta olmak üzere birçok noktada müdahaleler sürmektedir.

Narlıca Deprem Şehitliği Mezarlığı arkasındaki kanalın taşması ve yön değiştirmesi sonucu, mezarların zarar görmemesi için de tüm önlemler alınmış ve HATSU ekiplerimiz olaya müdahale etmiştir.

AKOM’a bağlı tüm ekiplerimiz istisnasız şekilde görevleri başındadır.” denildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.