YAPAR “SON VATANDAŞIMIZ KONUT SAHİBİ OLANA KADAR DURMAK YOK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, “Önceliğimiz konut üretimini takip etmek, katkı sağlamak ve hızlandırmak olduğunun altını çizmek isterim” dedi.

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlatıyor.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Antakya’yı ayağa kaldırmak için el el vereceklerini belirten İbrahim Naci Yapar, “Var gücümüzle hep birlikte kadim şehrimiz için seferber olacağız. Ne kadar büyük bir sorumluluk altına girdiğimi biliyorum, 6 Şubat’ta yitirdiğimiz canların yerini hiçbir şey dolduramaz. Depremde yaralanan kardeşlerimizin yaraları bir anda iyileşemez. 6 Şubat’ta kış günü karın altında, ayazda, sokakta kalan hemşerilerimin yaşadığı anlık umutsuzluğu da biliyorum. Ta ki devletimizin ve 85 milyonun yardımı ulaşıncaya kadar” şeklinde konuştu.

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, inşaat mühendisi olarak şehrin ayağa kalkması konusunda büyük çaba göstereceklerini belirterek, “Bu tecrübelerimi Antakya’mıza kullanarak Antakya’yı bir an önce küllerinden ayağa kaldırmak ve en son vatandaşımızın kalıcı konutuna ulaşmasını temin edene kadar bize durmak yok. Aynı şekilde esnafımızın kendi dükkânlarına kavuşuncaya kadar yine bize durmak yok. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti, bütün samimiyetimizle hep beraber göstereceğiz. İstişare kültürüne çok önem veririm. Antakya’yı Antakyalılarla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.