LEZZETLİ TATLILARIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ : ÖZTOPRAK PASTANESİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayında iftar sofralarında bir başkadır tatlının yeri.Gün boyu oruçlu bünyelerin kan şekerinin hayli düşmesi ve iftardan sonra vücudun boşalan glikojen depolarını doldurma eğilimine girmesi neticesinde tatlıya ihtiyaç duyması iftar sofralarında tatlıyı vazgeçilmez hale getiriyor. 

Asrın felaketinde en büyük yıkımı yaşayan şehrimizde kendi imkanları ile kısa bir zaman zarfında faaliyete başlayan ve 15 şube ile hizmetine hız kesmeden devam eden Öztoprak Pastanesi Ramazan ayında en çok tercih edilen pastane olmasının yanında eşsiz tatlı lezzetleri ile de bilinen bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.

Fıstıklı Tereyağlı Baklava çeşitlerinin yanı sıra son dönemin gözdesi soğuk baklava ,Güllaç, Vezir Parmağı , Bülbül Yuvası ,Muska Tatlısı ve Cevizli Dolması başta olmak üzere bir çok tatlı çeşidinin Hijyenik ortamda en iyi malzemelerin kullanılarak günlük taze taze sunum yapıldığı Öztoprak Pastanesi zengin tatlı çeşitleri ve uygun fiyatları ile de biliniyor.

Hayırlı ve Bereketli bir Ramazan ayı geçirmemizi dileyen Öztoprak Pastanesinin başarılı işletmecisi Ayhan Öztoprak iftar sofralarına yakışır tatlı çeşitleri için birbirinden yetenekli ustaları tarafından Hijyenik ortamda en iyi malzemelerin kullanıldığını vurgulayarak gece 00:00 saatine kadar hizmet verdiklerini söyledi.

1985 yılından bu yana hizmet verdiği pastanecilik sektöründe günden güne kendisini daha geliştirerek müşterilerine bünyesinde bulundurduğu Baklava çeşitleri, Yaş ve Kuru Pasta çeşitlerinin yanında bir çok tatlı çeşidi ile en iyi hizmeti verdiklerini ifade eden Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak, ilk günden bu güne kalitelerinden asla ödün vermediklerini vurguladı. Öztoprak: ”Ramazan ayı dolayısıyla en çok ilgi gören ürünlerimiz olan Fıstıklı Tereyağlı Baklava çeşitlerimiz,Soğuk Baklava, Güllaç,Vezir Parmağı, Bülbül Yuvası, Cevizli Dolması ile iddialı olduğumuzu belirtmek isterim .Özel olarak getirdiğimiz tatlı ustalarımızın ellerinden çıkan ve günlük taze olarak müşterilerimize servis ettiğimiz tatlı çeşitlerimizin beğenilmesi bizleri son derece mutlu etmektedir. Perakende satışlarımızın yanında düzenlenen iftar programlarına toplu tatlı servislerimizde bulunmaktadır.

15 Şubemiz ile şehrin önemli noktalarında hizmet veren pastanemiz aynı zamanda hızlı servis ağı ile de evlere,konteyner kentlere ve işyerlerine servis yapmaktadır.Öztoprak Pastanemizin tatlı çeşitlerine yoğun ilgi gösteren müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarken ,Bereketli, Huzurlu ve Sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmemizi dilerim.”dedi.

Bölgenin en büyük üretim tesislerine sahip olan Öztoprak Pastanesinin sipariş telefonu 0 535 612 45 16

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.