BOZOĞLAN “MAHALLEME DAHA BÜYÜK HİZMETLER YAPABİLMEK ADINA ADAY OLDUM”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay iş dünyasının sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan Mehmet Tahir Bozoğlan doğup,büyüdüğü mahallesine hizmet verebilmek adına kolları sıvadığı Muhtar adaylığı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

6 Şubat depremine kadar Eliza Home adlı mefruşat mağazasında her bütçeye uygun yaptığı satışlar ile bilinen Mehmet Tahir Bozoğlan ,Deprem sonrasında da depremzedeler için yaptığı koşturmaca ile gönüllere dokunan bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Saraykent mahallesine hizmet için aday oldum diyerek sözlerine başlayan Mehmet Tahir Bozoğlan açıklamasında; ”Öncelikle asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ile anıyor geride kalanlara sabırlar diliyorum. Malumunuz olduğu üzere şehrimiz büyük yıkım yaşadı. Diğer mahallelerde olduğu gibi Saraykent mahallemizde büyük yıkım yaşadı. Deprem sonrasında ben gücümün yettiğince depremzedeler için koşturdum. Bir kaç ay önce de mahallemizin içler acısı durumu karşısında daha büyük hizmetler yapabilmek adına ne yapabilirim diye düşünürken 31 Mart yerel seçimlerinde Saraykent Mahallemize muhtar olma kararını aldım. Benimle birlikte yola çıkan birbirinden değerli isimlerden oluşan aza ekibimiz ile çalışmalarımıza start verdik ve ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Mahallemize kayıtlı tüm seçmenlerimizi evlerinde ve ya ikamet ettikleri konteyner kentlerde ziyaret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. İnşallah Muhtarlığı kazanırsak imkanları doğru ve adaletli kullanarak mahallemiz için güzel işlere imza atacağımızın sözünü buradan yineliyor ve Sarakent mahallemizin kıymetli sakinlerinin desteğini bekliyorum.” dedi.

Mehmet Tahir Bozoğlan Kimdir?

1991 doğumlu evli 2 çocuk babasıyım aileden gelen 30 yıllık ev tekstili adı altında esnaflık geçmişimiz vardır bunun 22 yılı çarşıda son 8 yılı Eliza home adı altında asi kenarındaki magazamızda 6 şubat depremine kadar devam etmiştir.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.