ULTRASLAN UNİ GELİŞİM’DEN ATAKER ORTAOKULU’NA KÜTÜPHANE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi sonrası ortaya koydukları insan üstü çaba ile depremzedelerin yardımlarına koşan ultrAslan oluşumunun Üniversite Temsilciliklerinden ultrAslan Uni Gelişim ekibi bir süredir çalışmalarını yürüttükleri kütüphaneyi tamamlayarak açılışını gerçekleştirdiler.

06 Şubat depreminde vefat eden emekli öğretmen Kemal Tazeaslan adına Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesinin de hizmet verdiği Ataker Ortaokulunda oluşturulan kütüphane düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Kaymakamlar İmran Demirel, Fuat Yurddaş ve Furkan Türkay Kayış’ın yanı sıra ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şanal, Antakya İlçe Tarım Müdürü Murat Öcal ve İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinin katılım gösterdiği açılış töreninde kurdele kesimini merhume Feray Tazeaslan ve Kemal Tazeaslan’nın oğulları Ömer Tazeaslan, biricik torunları Işıl Tazearslan ve Protokol üyeleri gerçekleştirdiler.

Bir çok gencin eğitimine katkı sağlayan Merhum Kemal Tazeaslan’ın adını verdikleri geleceğimizin teminatı olan gençler için kütüphane oluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok açıklamasında: “ultrAslan oluşumunun Üniversite Temsilciliklerinden Gelişim Üniversitesi oluşumu tarafından 6 Şubat depreminde vefat eden emekli öğretmen Kemal Tazeaslan adına Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisemizin de hizmet verdiği Ataker Ortaokulunda kütüphane yapıldı. Sosyal sorumluluk projemiz ultrAslan Hatay temsilciliğimiz tarafından yapıldı.

Kütüphane için bize tahsis edilen sınıfa duvar boyasından, perdesine, masasından ,kitaplıklarına ve öğrencilerimizin daha rahat edebilmesi açısından puflarla hazırladık. Ayrıca eğitici akıl ve zeka oyunları ile kütüphanemizi doldurduk.

ultrAslan Uni Gelişim Üniversitesi Koordinatörü Mehmet Demir ve heyeti ile birlikte kütüphanemizin açılışına katılarak desteklerini esirgemeyen ve ilk günden beri yanımızda olan İmran Demirel Kaymakamımıza, Fuat Yurddaş Kaymakamımıza, Furkan Türkay Kayış Kaymakamımıza, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Şanal’, Antakya İlçe Tarım Müdürü Murat Öcal’a ve İlçe Milli Eğitim şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz.katılamayıp tebriklerini ileten tüm büyüklerimize minnettarız.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.