YAPAR “HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Gündüzleri Cumhur İttifakı İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları yöneticileriyle esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan Yapar, akşamları ise Kadın Kolları Başkanlığı yöneticileri, meclis üyeleri ile ev ziyaretleri yapıyor. Yapar, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Yoğun bir seçim kampanyası yürüten Yapar, Cumhut İttifakı’nın belediyecilik vizyonunu vatandaşlara doğrudan ulaştırıyor. Esnaflar ve sivil toplum kuruluşları ile yapılan görüşmelerde, bölgenin ihtiyaçları ve beklentileri ele alınırken, mahalle ziyaretlerinde ise vatandaşların sorunlarına kulak veriliyor. Her fırsatta projelerini anlatan Yapar, seçim çalışmaları boyunca tüm mahalleleri titizlikle ziyaret ediyor.

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, “Hemşehrilerimizden aldığımız güç, dua ve destekle onlara hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yapar, konuşmasına devam ederek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her zaman olduğu gibi gönül belediyeciliği ile çalınmadık kapı bırakmayacak ve vatandaşlarımıza Cumhur İttifakı’nın hizmet odaklı belediyeciliğini tek tek anlatacağız.” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.