YAPAR: ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL BİR ANTAKYA’YI KURACAĞIZ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar,deprem nedeniyle ağır hasar gören kenti hep birlikte ayağa kaldıracaklarını söyledi.

İbrahim Naci Yapar, mahalle gezilerinden vatandaşlara yapacağı projeler hakkında bilgilendirme yaparak, onların da sorunlarını dinliyor.

Mahalle toplantılarında konuşan İbrahim Naci Yapar, deprem nedeniyle hak sahibi olan tüm vatandaşlara TOKİ tarafından evlerinin teslim edileceğini belirterek, “Böylesi olası bir afetten sonra yeniden, eskisinden daha güzel Antakya’yı hep birlikte kuracağız, Asrın felaketinin İzlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız buna inancımız tamdır” dedi.

Kent genelinde belirlenen rezerv alanlarındaki alanlara yeni konutların yapılacağını aktaran AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, “Önce konut ve iş yerlerini yapmak öncelik olacak. Projeleri inceliyoruz ve hızla yapılmasını sağlayacağız. Tüm teslimatlar bittikten sonra daha fazla konut üretilmesini sağlayarak hem kiracılar hem de alt gelir grubunda bulunan vatandaşlarımızın konut sahibi olası için çaba sarf edeceğim. Antakya’yı daha yaşanabilir, daha modern ve daha mutlu bir şehir yapmak için çalışacağım. Hem ekibimizin gücü, hem hükümetimizin gücü ile bunları başaracağız. Aziz milletimin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.