HATSU ÇALIŞIYOR, DEPREMİN TAHRİBATI GİDERİLİYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde yeni yaşam alanlarının altyapısını inşa çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine gerekli incelemeler ve fizibilite çalışmaları sonrasında Hatay genelinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Genel Müdürlük, bu kapsamda; Altınözü ilçesine bağlı Fatikli Mahallesi’nde vatandaşların su iletimini sağlıklı ve güçlü bir şekilde sağlamak için içme suyu hat inşası gerçekleştirildiğini,

Samandağ ilçesine bağlı Uzunbağ Mahallesi’nde ise altyapı inşasının tamamlanarak su iletimine başlandığı ifade edildi.

Uzunbağ’daki çalışmalarda 800 metre hat inşası ve 30 adet de yeni abone bağlantı çalışması gerçekleştirildiği de belirtilerek, vatandaşların su sıkıntılarının tamamen ortadan kalkan kadar çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Ekiplerin ayrıca; Yayladağı Şenköy Mahallesi’nde inşa edilen yeni yaşam alanları için içme suyu hat inşası gerçekleştirdikleri ifade edildi.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine gerekli incelemeler ve fizibilite çalışmaları sonrasında Hatay genelinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Genel Müdürlük, bu kapsamda Altınözü ilçesine bağlı Fatikli Mahallesi’nde vatandaşların su iletimini sağlıklı ve güçlü bir şekilde sağlamak için içme suyu hat inşası gerçekleştirildiğini, Samandağ ilçesine bağlı Uzunbağ Mahallesi’nde ise altyapı inşasının tamamlanarak su iletimine başlandığı ifade edildi.

Uzunbağ’daki çalışmalarda 800 metre hat inşası ve 30 adet de yeni abone bağlantı çalışması gerçekleştirildiği de belirtilerek, vatandaşların su sıkıntılarının tamamen ortadan kalkan kadar çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

HATSU ekiplerinin ayrıca; Yayladağı ilçesine bağlı Şenköy Mahallesi’nde inşa edilen yeni yaşam alanları için içme suyu hat inşası gerçekleştirdikleri ifade edildi.

Deprem nedeniyle nüfus yoğunluğunun arttığı yerlerde yaşanan altyapı ve su sıkıntılarının gelen talepler doğrultusunda hızlı bir şekilde giderildiğini ve çalışmaların 7/24 mesai gözetmeksizin sürdürüldüğü açıklandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.