BAŞARIR “BU BEŞ YIL HATAY’IN YILI OLACAK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Hatay’a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti. Beraberinde CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, eski dönem milletvekili İsmet Tokdemir ve Besim Ünsaldı ile birlikte Kisecik’te bulunan HBB Yerleşkesinde yaklaşan seçimle ilgili görüş alışverişinde bulunan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alan Başarır, CHP’nin Hatay’ın tamamında seçimden zaferle ayrılacağı inancını taşıdığını belirtti.

Başkan Savaş ise; “Yaşadığımız büyük depremlerden sonra her an yanımızda olan ve İlimizin kalkınması için destekleriyle bizi yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partimize, Grup Başkan Vekilimiz Ali Mahir Başarır nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Başarır’ın ilk durağı Samandağ ilçesiydi. Burada partisinin seçim ofisi açılışını yapan Başarır, vatandaşlara yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve adaylarını affetmemeleri gerektiğini belirtti.

Ali Mahir Başarır; “Evimiz yıkılmışken, çocuklarımız annelerimiz babalarımız, yakınlarımız, arkadaşlarımız ölmüşken, ‘oy yoksa hizmet yok’ diyen o Cumhurbaşkanı ve adaylarını affetmeyin. Emeklisine 10 bin lira verirken 1 dakikada 3 emekli maaşı harcayan Recep Tayyip Erdoğan ve o bakanları affetmeyin” dedi.

Başarır, “Atatürk Parkı’nın olduğu yerde ara sokakta bir ev yıkılmıştı. Oraları geziyorduk. Bir teyze göçüğün altında buzdolabından bir biberli ekmeği bana getirdi. ‘Aç gezme’ dedi. Ben ağlayarak yemiştim o biberli ekmeği. O gün sekiz aylık bir Yamaç bebek vardı. Türbede dua ederken ‘bu eve gideceğim’ dedim, Yamaç büyümüş mü bakacağım. Eve gittiğimde kimse yoktu, ev yıkılmıştı. O teyze ben arabadan inerken seslendi. Aldı beni Yamaç bebeğe götürdü. Büyümüştü, konuşuyordu. Yamaç bebeklerin Samandağ’da, Hatay’da daha mutlu ve güvenli büyümesi için ilçe adayımızla, büyükşehir adayımızla, milletvekillerimizle söz veriyorum, bu beş yıl Samandağ’ın yılı olacak, Hatay’ın yılı olacak, sizi bırakmayacağız. Adaylarımızı sizlere emanet ediyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.