HATSU, YAPAY ZEKA TEKNOLOJİSİYLE MAKSİMUM VERİM SAĞLIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), son teknolojileri kullanarak çalışmaların daha verimli olmasını sağlıyor. Deprem nedeniyle hasar gören altyapı çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, Antakya’ya bağlı Saraycık Mahallesi’nde yeni terfi merkezi inşası gerçekleştirilerek yapay zeka otomasyon sistemini devreye aldı.

Hayata geçirilen proje ile verileri analiz ederek su pompalarının maksimum verimde çalışmasını sağlıyor, sistemlerdeki sensörler yardımıyla tesislerimizi 7/24 izleyerek su taşkınlarını önlüyor ve ekiplerin su iletim hatlarındaki kayıp ve kaçakları tespit ederek arızalara hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlıyor.

Ayrıca çalışma kapsamında 900 metre içme suyu şebeke inşaatı gerçekleştirildiği açıklandı.

HATSU, İl genelinde şebekesi olmayan sokakların altyapısını da inşa ederek, Yayladağı’na bağlı Şenköy, Altınözü ilçesine bağlı Alakent ve Samandağ’ına bağlı Uzunbağ ve Mızraklı Mahallelerinde su iletimini sağlıklı ve güçlü bir şekilde sağlamak için içme suyu hat inşası gerçekleştirdi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada ayrıca; Kırıkhan’a bağlı Alsancak Mahallesi’nde asfalt çökmesi sonucu zarar gören atık su hattında bakım onarım çalışması gerçekleştirilerek çevre kirliliği önlenmiş ve kötü kokuların önüne geçilmiş oldu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.