BAŞKAN ADAYI AKSOY “ANTAKYA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUM”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. 

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, yaptığı konuşmalarda, “Antakya hakketmediği belediyecilikten kurtulmak için gün sayıyor. Antakya’yı sosyal belediyeciliğe teslim edeceğiz”dedi.

Deprem sonrası büyük bir yıkım yaşayan Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için ekibiyle birlikte sürekli sahada olacaklarının sözünü veren Dr. Hüseyin Aksoy, “Seçim gezilerimizde vatandaşlarımızın ve esnafların şahsımıza olan teveccühü bizleri fevkalade sevindirmekte ve işimize odaklanma konusunda motive etmektedir. Bu konuda doğma büyüme Antakyalı Bağrıyanık Mahallesinde yetişen bir kardeşiniz olarak, yıllardır bu şehirde hekim olarak hizmet verdim, Antakya’nın sorunlarını yakınen bilen birisiyim. Deprem gerçeğini bizzat yaşadık. Halkımızın bizden neler istediğini biliyoruz. Antakya’mızda kentsel dönüşümü tamamen uygulayacağız. Rantsal değil kentsel dönüşüm düsturuyla bir kent inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, kadrolarıyla, şehri afetlere karşı dirençli hale getirmek için, daha fazla sosyal yardımı daha adil ulaştırmak için, esnafın sırtındaki yükü azaltmak, gençlere yeni sosyal alanlar sunmak için, Antakya Belediyesi’ni halkın söz sahibi olduğu kurum haline getirmek için, güvenli ve özgür bir şehir inşa etmek için yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.