DR. HÜSEYİN AKSOY “YORULMADAN ÇALIŞACAK UMUDU BÜYÜTECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle devam ediyor.

Gittiği yerlerde vatandaşların sevgisiyle ve ilgisiyle karşılanan Dr. Hüseyin Aksoy, “YENİDEN ANTAKYA İÇİN SAHADAYIZ” sloganıyla Küçükdalyan, Mansurlu ve

Maşuklu Mahallelerine giderek, burada bulunan vatandaşların deprem sonrası oluşan sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Başkan adayı Aksoy; “6 Şubat depremleri sonrası canımız Antakya’mız çok yara aldı. Yaraları sarmak, ihtiyaçlara yönelik çözümler üretmek üzere halkımızla buluşmaya devam ediyorum.

Durmadan, yorulmadan, kararlılıkla çalışacak, umudu büyüteceğiz.

Kıymetli hemşehrilerim, acısıyla, tatlısıyla yürümek zorunda olduğumuz hayat yolculuğumuzda, geçmişlerimizden bize miras kalan sevgi, saygı, hoşgörü kavramlarının rehberliğinde; iş, siyaset ve sosyal hayatımızdan edindiğimiz tecrübelerin ışığıyla Antakya’mızı aydınlatmak ve ilçemizi her kulvarda üst seviyeye taşımak, daha yaşanılabilir kılmak amacıyla sizlerin huzurundayız. Yaşadığımız depremin izlerini sizlerle beraber silmek, şehrimizi eskisinden daha sağlam inşa etmek için bilimin ışığında çalışmalarımız olacaktır. Antakya hepimizin ortak değeri. Bunun değerini bizlerden başka kimse tam anlamıyla bilemez. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda siz kıymetli hemşehrilerimizin desteği ve teveccühüyle Antakyamıza hizmet edebilmeyi Rabbim bize nasip eylesin diyor, sizleri Allah’a emanet ederek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.