GÖKHAN ZAN, DUYGUSAL GECEYİ PROVAKE ETTİ!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay, 6 Şubat’ın yıldönümünde deprem şehitlerini anmak için bir araya gelirken, kanal kanal gezerek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı suçlayıcı açıklamalar yapan ve algı oluşturmaya çalışan Gökhan Zan yine sahnedeydi.

Depremin ilk dakikalarında itibaren sahada olan ve İtfaiye Daire Başkanlığında Özer Gövce ile birlikte yardımları koordine eden Lütfü Savaş’ın emeklerinin görmezden gelinmesini sağlamaya çalışan, futbolda aradığını bulamayıp siyasete soyunan, orada da halk tarafından istenmeyen Zan, dün gece binlerce kişinin katıldığı “SESSİZ YÜRÜYÜŞÜ” fırsata çevirerek protestolara öncülük etti. İnsanların acılarını, çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalışan Gökhan Zan’a tepkiler büyüyor.

Yaşanılan deprem felaketinin yıldönümünde insanlar “O Geceyi” unutmamak unutturmamak adına meydanlara doluşurken, duygusal anlar yaşayan depremzedeler “Bizler bir yıldır acılarımızı yüreğimize gömdük. Bu gece hüzünlerimizi Tüm Türkiye’ye göstermek adına “Sessiz Yürüyüşe” katıldık. Maalesef bu geceyi bozanlar oldu. Hatay halkı kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor” dediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.