ARSUZ, HAK ETTİĞİ YERE GETİRİLECEK!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ile teşkilat başkanları ile kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı. 

Tanıtım toplantısına, İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İl Başkanı Nazmi Ceylan, Arsuz İyi parti İlçe Başkanı Ömer Bitargil, İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetim kurulu ile vatandaşlar katıldı. Arsuz Belediye Başkan adayı Sırrı Bahadırlı’nın tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ömer Bitargil, yüzyılın felaketi sonrasında belediyeleri devralmanın kolay olmadığını belirterek Başkan adayları Süleyman Sırrı Bahadırlı’yı yürekli hareketinden dolayı tebrik etti.

Arsuz’a değerli bir arkadaşlarını aday yaptıklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan “Arkadaşımız değerli, liyakatli ve kültürlü bir arkadaşımız” dedi.

İyi Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin de 40 yıldır değişen bir şeyin olmadığı Arsuz’da değişimi gerçekleştirecek bir adayı kamuoyuna sunduklarını ifade ederek “İktidarın bugüne kadar vatandaşların dertlerine çare bulunmadığı bir dönem yaşıyoruz. Bunun kırılması gerek. Seçmene, milletimize üçüncü bir yol, bu iki siyasi kampın haricinde, mezhebe, sağa-sola göre oyların değerlendirilip verilmediği, hizmete göre, hizmet edecek insana göre, oy verildiği ve vatandaşın hizmet alabileceği bir düzene ihtiyaç var” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.