ANTAKYA GASTRONOMİ DERNEĞİ’NDE METİN TANSAL DÖNEMİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya ve Hatay ili genelinde yemek ve kültür arasındaki ilişkileri inceleyerek, hem lezzetli, hem kaliteli, hem de estetik yemekler ile toplumun, kültürün ve coğrafyanın etkilerini de içine alan çalışmalar yapmak, bu amaca hizmet eden kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile 2017 yılında kurulmuş olan Antakya Gastronomi Derneği’nin 31 Ocak 2024 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda seçime tek liste ile giden Hatay gastronomisinin önemli ismi Metin Tansal oyların tamamını alarak derneğin yeni başkanı oldu.

Mustafa Bal’ın divan başkanlığını yaptığı kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Yönetim Kurulu seçimlerine tek liste ile giden Metin Tansal Antakya Gastronomi Derneği’nin yeni başkanı seçilirken, yönetim kurulu Süheyl Budak, Leyla Ayvazoğlu, Mustafa Bal ve Mustafa Tansal’dan oluştu. Denetleme Kurulu’na ise Erol İğde, Ece Cemali ve Rana Budak seçildiler.

Kurulduğu andan itibaren başarılı çalışmalara imza atan Antakya Gastronomi Derneği’nin 3. Dönem başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Metin Tansal, Yönetim kurulu üyesi çalışma arkadaşları ile birlikte Hatay Gastronomisine 7 yıldır olduğu gibi, bugünden sonra daha da güçlenerek ve daha fazla özveriyle hizmet etmeye devam edeceğini belirtip, kendisine destek veren tüm üyelere ve bir önceki dönem başkanı Mehmet Tanrıverdi’ye teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.