HBB’DEN PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgemizde faaliyet gösteren psikologların oluşturduğu Hatay Akademik Psikologlar Derneği yönetimi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Akademik Psikologlar Derneği işbirliği ile gerçekleştirilecek Psikoloji Sempozyumu başta olmak üzere önemli konular hakkında görüşme yapıldı.

Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında: ”Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette Hatay Akademik Psikologlar Derneği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile Hatay’da ruh sağlığı alanında çalışanlara yönelik yapılacak olan psikoloji sempozyumu planlanmıştır. Aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılacak olan Psikolojik Danışma Merkezine Akademik Psikologlar Derneğince alanında uzman Klinik Psikologlar tarafından personel desteği sağlanması kararı alınmıştır. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.”dedi.

Hatay Akademik Psikologlar Derneği yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş açıklamasında: ”Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Doğan Kuş ve Yönetim Kuruluyla bir araya geldik. Ruh sağlığı alanında yapacağımız çalışmalara yönelik birlikte gerçekleştireceğimiz Psikoloji Sempozyumu hakkında görüştük.

Belediyemiz bünyesinde açacağımız Psikolojik Danışma Merkezine başta alanında uzman klinik psikologlar olmak üzere yapacakları personel desteği ve tüm katkıları için Akademik Psikologlar Derneğine teşekkür ederim.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.