BETÜL&HAKAN EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgisayar program yazılımcısı Hakan Tamer ile Avukat Betül Özçiçek görkemli bir törenle evliliğe ilk adımlarını attı.

Kentimizin tanınmış ailelerinden Hasan Tamer ile Aynur Tamer’in oğlu Hakan Tamer ile Kenan-Dilek Özçiçek’in kızlı Betül Özçiçek, İskenderun’da SEA GARDEN’de düzenlenen törenle nişan yüzükleri takıldı.

Genç çiftin nişan yüzüklerini takan girişimci-işinsanı Hasan Öztürk, “Onlar birbirlerini tanımış, sevmiş ve hayatlarını birlikte geçirme kararı almışlar, bize de bu önemli karara destek olmak düşer. Bir ömür boyu birbirlerine sadakatle bağlanmalarını dileyerek sizlerin huzurunda takdim ediyor ve iki alyansı birbirine bağlayan bu kurdeleyi mutluluğun bir açılışı olarak kesiyorum. Tamer ve Özçiçek ailelerine hayırlı uğurlu olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Evlilik yolunda ilk adımı atan nişanlı çiftler, görülmeye değer bir mutluluk sergiledi. Nişanlanan Betül ve Hakani ile ailelerini o gece sevenleri de yalnız bırakmadı.

Nişan töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar DJ’nin çaldığı şarkılarla sürdü, genç çift gece boyu sahneden hiç ayrılmayarak mutlu günlerinin tadının doyasıya çıkardılar.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.