BAŞKAN SAVAŞ “HATAYLILARLA BİRLİKTE GÜLMEYİ ÖZLEDİK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya’ya bağlı mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. 

Savaş’ı, gittiği her mahallede insanların sıcak ilgisiyle karşılaması dikkatlerden kaçmadı. “Birlikte gülmeyi özledik” diyen Başkan Savaş, deprem öncesi altyapısı tamamlanan mahallelerde, deprem sonrası oluşan hasarların giderilmesi için ekipleri seferber etti.

Yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmaları halkla paylaşan Başkan Savaş; “Deprem sonrası oluşan altyapı hasarlarıyla ilgili şikayetlerini ileten muhtarlarımıza söz verdik. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek altyapı arızalarını en kısa sürede çözeceğiz. Bizim yönetim anlayışımız adil ve bütünleştiricilik üzerine kuruludur. Hatay’ın her ilçesine onlarca hizmet götürdüğümüzü hemşehrilerim unutmadı. Yıkılanı yeniden yapıyoruz. Bıkmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Sadece ve sadece işimize odaklıyız. Bugün bizlere eşlik eden muhtarlarımızın da katıldığı toplantılarımızdaki ilgi ve destekleri için hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.