HATSU EKİPLERİ, 7/24 ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay genelinde altyapı ihtiyacı olan bölgeler için hazırladığı projeleri hayata geçiriyor ve var olan sorunları çözüme kavuşturuyor. 

Yağmur suyu birikintilerinin deşarj edilmesi ve altyapı probleminin çözülmesi için hat yapım çalışmalarının devam ettiğini aktaran Genel Müdürlük, Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde depremzede vatandaşlarımızın kaldığı İGA Konteyner kentte yağmur suyu deşarjını sağlamak ve yaşanabilecek taşkınların önüne geçmek adına yağmur suyu hattı inşası gerçekleştirdiklerini belirttiler. Ekiplerin yaptıkları bu çalışma ile yağmur suyu deşarjı daha kolay olacak ve vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçilmiş olacak.

HATSU ekiplerinin bir diğer çalışması ise Yayladağı ilçesine bağlı Olgunlar Mahallesi’nde. Burada yaşayan vatandaşların su sorununu çözüme kavuşturmak adına çalışma yapan ekipler, yüksek noktalarda kalan meskenlere su iletimini güçlü bir şekilde sağlamak için 600 metre hat inşası ve modüler depo montajı gerçekleştirmeye başladı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada ayrıca; vatandaşların talepleri doğrultusunda, ekiplerin 7/24 görevde oldukları ve yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edilebileceği de belirtildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.