HATAY İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR KONUŞULDU!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat 2023 asrın felaketini yaşamış il Hatay’da tüm sivil toplum örgütleri, güçleri dâhilinde Hatay için bir araya gelmeye çalışıyor. 

Bu konuda mülki idari amirlerin yüce gönülleri gölgesinde toplanmak ve Hatay için güçleri birleştirmek ve iyileştirme, güçlendirme adına birlikte hareket etmek çok önemli olduğu görüşü savunuluyor.

Bu kapsamda Hürriyetçi Eğitim Sen Hatay İl başkanlığı 4 ilçe temsilcisi ile birlikte Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz’ü ziyaret etti.

Ziyarete katılan Hatay il başkanı Mehmet Pancar, Antakya ilçe temsilcisi Hüseyin Tatar, Defne ilçe temsilcisi Emel Akpınar Erkan ve Dörtyol ilçe temsilcisi Murat Keven, İl Milli Eğitim Müdürü Tüysüz’e felaketin ilk gününden ve arada geçen 1 yıl içeresinde deprem şehri Hatay için yaptıkları etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlin Eğitim Öğretimine dair gelişmeleri ve yapılması muhtemel planlar konusunda da istişarede bulunuldu.

Toplantı sonunda yapılan açıklamada, “Karşılıklı bilgi ve düşünce aktarımının yaşandığı görüşmede, taraflar birlikte hareket etmenin faydaları konusunda hemfikirlerdi.

Hatay ve özellikle Antakya eski ihtişam ve zarafetin, bu işi önemseyen sivil toplum örgütleri ve mülki idari amirlerin özverili çalışmaları ile ulaşacak, eminiz” ifadeleri kullanıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.