ANKARA’DAKİ ‘HATAY GÜNLERİ’NE KÜNEFESİYLE DAMGA VURDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saray Organizasyon sahibi Antakya Künefecisi Tevfik Akar, Ankara’da ‘Hatay Günleri’nde yoğun ilgi görüyor.

Yıllardır katıldığı tüm organizasyonlarda Antakya künefesini en iyi şekilde sunum yaparak tanıtan Tevfik Akar, Ankara’da 5 gündür süren ‘Hatay Günleri’nde standını açarak yeni bir tanıtıma daha imza attı.

Türkiye’nin her yerinde ilgi gören ve Antakya Künefesi’ni en iyi şekilde sunarak tanıtan Saray Organizasyon Sahibi Tevfik Akar, adeta Hatay’ın, Antakya’nın gönüllü elçisi gibi çaba gösteriyor.

ANKARALILAR HER ZAMAN ANTAKYA KÜNEFESİNİ BEĞENEREK TADIYOR

Tevfik Akar, Ankara’da Hataylıların da yoğun ilgi gösterdiği Antakya Künefecisi standında yörenin meşhur peynirli künefesinin lezzetini sunduklarını söyledi.

Hatay Günleri’nde her biri alanında uzman olan ekip arkadaşları ile hijyenik ortamda ziyaretçilere en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Tevfik Akar, “Çiğ Künefe dökümü, tepsilerin hazırlanması, pişirilmesi hazırlamış olduğumuz özel tezgahlarımızda ziyaretçilerimizin gözleri önünde yapılmaktadır. En kaliteli malzemeleri kullanarak yapmış olduğumuz ürünlerimizin lezzetleri herkesin beğenisini kazanmıştır. Her platformda başarı ile temsil ettiğimiz Antakya Künefesinin yoğun ilgi ve talep görmesi beni ve ekip arkadaşlarımı fazlası ile memnun etmektedir. İlk andan itibaren Stantlarımıza yoğun ilgi göstererek bizleri en çok ziyaretçi alan stant haline getiren çok değerli ziyaretçilerimiz başta olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere ve Saray Organizasyonun çok değerli çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.