YÜZLERCE GENÇ, LÜTFÜ SAVAŞ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak “Yeniden Lütfü Savaş” demesiyle birlikte hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başkan Savaş’a peş peşe destek açıklamasının ardından, Samandağlı muhtarların da toplanarak “Lütfü Savaş’ın yanındayız” diye açıklama yapmaları dikkat çekti.

Akşam saatlerinde biraraya gelen yüzlerce Lütfü Savaş gönüllüsü, saha çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip Hataylı vatandaşların ihtiyaçlarının ve taleplerinin belirleneceği bir yol haritası çizdiler. Toplantıda; “Depremin ilk günlerinden itibaren sahada olan Başkanımızın yaptıklarını, halkımıza aktaracağız. Bizler de depremzedeyiz ve halkımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bununla ilgili bir rapor oluşturup, gerekli yerlere ulaştıracağız ve depremzede halkımızın yanında olmaya, taleplerinin karşılanması konusunda köprü olmaya çalışacağız. Hatay’ın her noktası bizler için kutsaldır. Bundan yola çıkarak çalışmalarımıza başlayacağız. Bugün yüzlerce kişiyle sahadayız, yarın bu sayı katlanarak büyüyecek ve Hatay’ın yeniden inşasında Başkanımız Lütfü Savaş’ın yanında olacağız” dediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.