NOSTALJİ YAŞATAN BAKKAL, MARKETLERE RAĞMEN AYAKTA!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukluğumuzun bakkal amcalarıydı onlar.Elimize ne vakit bir para geçse soluğu yanlarında alır son kuruşuna kadar harcardık paramızı.Fiyatlar çok uygun olduğundan baya ürün alırdık ha. Sonra zamanla büyük marketler girdi dünyamıza yavaş yavaş bakkal amcalarımız azalmaya başladı.

Seksenli yıllarda hizmete başlayan ve bugüne kadar çizgisini bozmayan bir köy bakkalına düştü yolumuz.Sanki her şey seksenlerde gibiydi.Belki bir alışveriş arabası veya sepet yoktu elimizde ama buram buram nostalji vardı.Odun sobasının başında çay demlemeye hazırlanan Bakkal Murat Karataş’ın oldukça samimi bir ses tonu ile hoş geldiniz demesi vardı bu mütevazi işletmede.

1984 yılında babası ile başladığı bakkal serüvenine 1992 yılından itibaren tek başına devam ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Murat Karataş :” Bizde ilk günden itibaren asla taviz verilmeyen unsur müşteri memnuniyetidir.Ben babamdan böyle gördüm ve öyle de hizmet verdim bugüne kadar.Bir diğer özelliğimizde açık hesap ile veresiye çalışmamızdır.Sonuçta burası bir köy bakkalı ve köy halkımızın çoğunun geliri tarladaki mahsulüne göre belirlenmektedir.Uzun yıllardır karşılıklı güven ve iyi ilişkiler ile bakkal hizmetimizi yürütme çabasında olduk.

Büyük marketler gibi kampanyalarımız olmasa da her daim uygun fiyatlarımızın olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Çünkü yüksek kar marjı ile değil kendimizi kurtaracak ölçüde rakamlar ile satış yapmaktayız.Eskiden bu yana değişmeyen bir özelliğimizde müşterilerimizin alışverişlerini yaptıktan sonra gerçekleştirdiğimiz koyu sohbetlerimizdir ki bunda bazen sayımız da fazla olabilmektedir.

Köyde olduğumuz için haftanın her günü gelen servislerimizden ürün temini yapıyorum.Son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanmalara rağmen uygun fiyatlar ile satış yapabilmek adına çaba harcamaktayım.Bu arada uygunluk dereceme göre evlere de servis yapabilmekteyim. Alışverişlerinde bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum.Yolu Altınkayaya düşen herkesi bakkalımıza bekleriz.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.