FARKLI TATLARIN ADRESİ ‘DOSTLAR MEKANI’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katar’da uzun yıllar gastronomi alanında başarılı bir biçimde hizmet vermesinin yanında bölgemiz amatör futboluna verdiği destek ile bölgemiz futbol camiasının ağabeyi konumunda olan Yılmaz Gülbahar’ın 6 Şubat depremi sonrası hizmete açtığı ‘Dostlar Mekanı’ damak çatlatan lezzetleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Subaşı üst geçidi mevki Küçük Şeyler Anaokulu ilerisinde hizmet veren ‘Dostlar Mekanı’ Kepse, aşur, Kuzu kelle, İşkembe, pizza, yaprak sarması, dolma, tepside fırın yemek çeşitleri, Izgara kebap çeşitleri, sıcak-soğuk içecekleri ve yöresel yemekleriyle damak zevkine önem verenlerin uğrak yeri oldu.

‘Dostlar Mekanı’nda, doğal malzemeler ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan geleneksel ve yöresel yemekler hazırlanıyor diyerek sözlerine başlayan İşletmeci Yılmaz Gülbahar açıklamasında:”Günün erken saatlerinde faaliyete başladığımız işletmemizde alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte en güzel yemekleri hazırlayabilmek adına var gücümüz ile çalışıyoruz. Amacımız, Hatay’ımızın, Antakya ve Defne ilçelerimizin yöresel lezzetlerini, alanında usta şeflerimizin ellerinden, eşsiz bir mekanda dostlarımıza sunmak.

Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri menüsünde Kepse,Salı günleri İşkembe,Perşembe günleri kuzu kelle lezzetlerimiz menülerimizdeki yerini almaktadır.Diğer lezzetlerimiz her gün düzenli olarak hazır bulundurulmaktadır.Kısa sürede oldukça seçkin bir müşteri kitlesine ulaşmamız başarımızı gözler önüne sermiştir.

En seçkin lezzetleri sizin için özel ürettiğimiz ürünlerimizden oluşan doğal yemeklerimizi tatmak için sizleri ‘Dostlar Mekanı’na bekliyoruz”dedi.

‘Dostlar Mekanında ki lezzetleri çok beğenerek tükettiklerini ifade eden müşteriler her gün bu lezzetleri tatmak adına mekanı tercih ettiklerinin altını çizerek başarılı işletmeci Yılmaz Gülbahar ve ekibine başarılar dilediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.