İBRAHİM GÜL VE MEHMET DELİ YENİDEN ADAY

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belen’e Belediye Başkanı seçildikten sonra ilçenin çehresini değiştiren Belediye Başkanı İbrahim Gül, yeniden Belediye Başkan adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından duyurulan 2 Büyükşehir, 12 İl ve 41 Büyükşehir ilçe Belediye Başkanı Adayı olmak üzere toplam 55 adayın isim listesinde Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli de yer aldı.

Kumlu Belediye Mehmet Deli’nin de İlçesinde şehirleşme adına attığı adımlar kamuoyunda takdirle karşılanıyordu. Kumlu halkı tarafından da sevilen ve büyük destek gören Mehmet Deli’nin yeniden adaylığı ilçede sevinçle karşılandı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal medya hesabından adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi :

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde ‘BELEN’ Belediye Başkan Adaylığı için bir kez daha şahsıma güveni ve görevlendirmesi için Kıymetli liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’e şükranlarımı sunuyorum.

Cumhur ittifakının başarısı için mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezerek Belen’de yeniden MHP, Bir daha Cumhur İttifakı demek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner de yaptığı açıklamada; İbrahim Gül ve Mehmet Deli’nin adaylığını kutlayarak “Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri ile 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde, Belen ve Kumlu’da yeniden aday gösterilen İbrahim Gül ve Mehmet Deli’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.