HATAY YENİDEN EFSANE BAŞKANA EMANET

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 

Deprem felaketi nedeniyle bir çok sorunla mücadele eden, çiftçiden esnafa her kesime hitap ederek yanlarında olan Lütfü Savaş, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Hatay’ı beş yıl daha yönetecek tek adam olarak gösterildi.

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLAYACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Hatay’da vereceğimiz karar, tarihi bir karar olacak” demişti. Mevcut adaylar üzerinde anket çalışması yaparak halkın nabzını tutan CHP Genel Merkezinden “Hatay halkı mevcut Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan memnun. Gerek deprem öncesi yaptığı altyapı çalışmalarıyla, gerekse de deprem sonrası hizmet yapması engellenmesine rağmen büyük bir mücadele örneği göstererek halkın sevgisini kazanmış mevcut başkanımızla yola devam ediyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

SAVAŞ “HATAY’I BİLİMİN IŞIĞINDA DEPREME DAYANIKLI BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Başkan Savaş, adaylığıyla ilgili hiçbir zaman endişeye kapılmadığını, seçim çalışmaları yerine, deprem sonrası nasıl ayağa kalkarız diye çalışmalar yaptıklarını belirterek “Bizler görevimizin başındayız. Depremin ilk gününden itibaren sahada olduk. Hatay’ı yeniden nasıl ayağa kaldırabiliriz diye düşündük. Projeler geliştirdik. Bunları birer birer hayata geçireceğiz. Hataylı hemşehrilerim hiç merak etmesinler. Bu kadim şehri elele vererek hep birlikte, bilimin ışığında, yeniden ve daha sağlam inşa edeceğiz.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.