100. YIL CUMHURİYET KUPASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU HATSU OLDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediği “100.Yıl Cumhuriyet Kupası” final maçıyla tamamlandı.

Baba Kerim Futbol Sahasında oynanan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da seyirciler arasındaki yerini aldığı final maçında HATSU ile Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-3 kazanan HATSU futbol takımı 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın sahibi oldu.

Maç sonunda açıklama yapan Başkan Savaş “Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediğimiz ve ilk maçı 28 Kasım 2023’te oynanan “Cumhuriyet ve Atatürk Kupası” turnuvamızın final maçı bugün Esentepe Baba Kerim Sahamızda oynandı. Başta turnuvanın şampiyonu HATSU takımımız olmak üzere, 2. olan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, 3. olan Medeniyetler takımımızı ve 4. olan Yeniçağ takımımız ile sporun birleştirici ve dayanışma gücünü yansıtmak amacıyla turnuvamızda mücadele eden 30 takımımızı kutlarım.

Deprem sonrası şehrimizin ve insanlarımızın normalleşmesi için düzenlediğimiz turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.