İLHAN PALUT, HATAYSPOR TARAFTARLARIYLA HASRET GİDERDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, Hatay’dan gelen taraftarları ağırladı.

Hatayspor’un eski çalıştırıcısı İlhan Palut, yarın oynayacakları maçta Çaykur Rizespor’un başında eskti takımına karşı mücadele edecek.

Kendisini ziyarete gelen Hatayspor’un Bağımsız Taraftar Grubu Asi Gençlik Derneği Başkanı Sogül Taşdelen ve beraberindeki taraftarları tesislerinde ağırlayan İlhan Palut, konuklarına ‘hoş geldin’ diyerek, yarın ki maçın duygusal bir karşılaşma olacağını söyledi.

Türkiye’nin zor bir deprem sürecinden çıktığına işaret eden deneyimli teknik direktör, “Hatay’da özel bir durum yaşandı. Gerçekten zor bir deprem süreci geçirdi ve halen devam ediyor. Herkes el birliği ile Türkiye’nin yaralarını ve Hatay’ın yarasını sarmak için mücadele ediyor.” diye konuştu.

Palut, futbolda kendi şehrine rakip olmanın doğal olduğuna değinerek, “Artık çalıştığınız takımın genel durumu ile maçlara hazırlanıyorsunuz. Biz de çalıştırdığımız takımın kazanma arzusu ile her maça bakıyoruz. Hatayspor ile de benzer bir maça çıkacağız. İnşallah onları güzel ağırlarız. Güzel bir futbol karşılaşmasının ardından kazanan biz olmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

31 Asi Gençlik Derneği Başkanı Songül Taşdelen’de örnek bir misafirperverlik gösteren İlhan Palut’a ve yardımcılarına teşekkür ederek, “Her şeyden önce centilmence bir maç olacağına inanıyoruz, hak edenin kazanmasını ve tabii ki de Hatayspor’un kazanmasını istiyoruz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.