‘BİN YILIN DEPREMİ’ KONULU ÖYKÜ YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi iş birliği ile ‘Kadim Şehir Antakya’ ve ‘Bin Yılın Depremi’ konulu öykü yarışması düzenleniyor.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli bin yılın felaketinde hayatını kaybedenler anısına düzenlenecek öykü yarışmasında amaç, gelecek kuşaklara kent yapılaşmasının bilimsel bilgilerle oluşmasına katkı sağlamak olduğu belirtildi.

Antakya’nın yeniden ayağa kalkması yönünde fikirlerin öykü ile ortaya çıkarılmasını sağlamak amacıyla ile ‘Kadim Şehir Antakya’ konusu ön plana çıkarılıyor. Yaşanan acıların kulaktan kulağa aktarılması ile birlikte somut kaynak olarak kitaplaşmasına katkı sağlamak, amacıyla ise ‘Bin Yılın Depremi’ konusu ele alınması hedefleniyor.

Yapılan açıklamada, ‘Kadim Şehir Antakya’ ve ‘Bin Yılın Depremi’ konularına ayrı ayrı başvuru yapılabileceği aktarılırdı.

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi iş birliği daha önce olduğu gibi alanlarında tanınmış seçkin bir jüri ile yapılacak yarışmaya tüm yazar ve yazar adaylarının katılmasını bekleniyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.