“VOLKAN DEMİREL’İN İSTİFA ETTİĞİ HABERLERİ GERÇEK DIŞIDIR”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Bordo beyazlılar ligdeki son 9 maçta sadece Galatasaray’ı yenebildi. 

Son dönemde alınan kötü sonuçların ardından küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye düşen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunmuştu.

“BÜTÜN SUÇ BENİMDİR”

‘İstifa mı düşünüyorsunuz?’ sorusuna cevap veren Demirel, ‘Bütün suç benimdir, düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız’ ifadelerini kullanmıştı.

Bazı basın yayın organlarında yer alan “Volkan Demirel İstifa Etti” gibi söylemlerin doğru olmadığını belirten Hatayspor yöneticileri “Hocamız bu takımı kurdu, bu takıma inandı ve Hatay’a depremin ilk günlerinden itibaren sahip çıktı. Biz de Volkan hocamıza sahip çıkmalıyız. Hocamız görevinin başındadır ve Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyoruz. Bizim çin çok önemli bir maç olacak. Böylesine önemli bir maç öncesi bu gibi asılsız haberlerin yapılması camiamıza zarar veriyor. Volkan hoca ile aramızda bir sorun yoktur, kendisini de tüm Hataylılar gibi bizler de çok seviyoruz” dediler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.